Nu är slutspelet i innebandy för damer igång. Matchserierna avgörs i bäst av fem där lag 1–4 från grundserien spelar match 1, 3 och 5 på hemmaplan. Lagen börjar med kvartsfinaler. Semifinalerna börjar spelas i mitten av april och finalen spelas sen den 24 april i Gavlehovshallen i Gävle.

Överraskningslaget Kais Mora går inte in i slutspelet med optimal uppladdning direkt. Laget tvingades lämna Walk Over i de tre sista matcherna i grundserien på grund av Corona smitta i truppen. Men nu är truppen frisk och hoppas kunna fortsätta överraska.

Täby FC inleder idag sin resa i SM-slutspelet och klubben kunde helt klart fått en bättre start. Storstjärnan Moa Tschöp har tagit beslutet att inte fortsätta säsongen vilket är ett stort bakslag för klubben. Skyttedrottningen kommer helt klart vara saknad.

– Moa Tschöp kommer inte att spela vidare för Täby FC i Dam SSL slutspelet. Hon har på grund av vissa händelser inom laget bestämt sig för att avbryta säsongen. Vi tycker givetvis det är beklagligt att vi hamnat i den situationen, men vi respekterar hennes beslut fullt ut, säger Robin Andersson, sportchef i Täby FC, till klubbens hemsida.